Referenties

Omdat Sandra de nodige aandacht, tijd en belangstelling besteedde aan mijn vraag - ik was op zoek naar een VA - heb ik wel dát precies gekregen waarnaar ik op zoek was, n.l. een VA die dezelfde taal spreekt als ik, geduld heeft, heel toegankelijk is en met een beetje humor.
Helemaal top Sandra, heel erg bedankt en wellicht weer tot een later moment.

Anne-Marie Bossers

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Sandra.
Direct al vanaf het begin voelde het vertrouwd en kon ik zonder problemen dingen uit handen geven.
En dat is bijzonder, want na jarenlang alles alleen te hebben gedaan - en voor iemand die de lat altijd erg hoog legt - was de stap naar het nemen van een VA toch wel groot. Nu achteraf denk ik, dit had ik veel eerder moeten doen!

Sandra ontzorgt, op alle fronten. Ze denkt actief mee, is altijd al een paar stappen verder, technisch is ze reuze handig (zo heeft ze bv. allerlei automatiseringen klaargezet in Mailblue en website aanpassingen gedaan), communicatief is ze sterk, ze weet van nature hoe om te gaan met klanten en ze is vaak nog sneller dan het licht. Zo fijn dat ze op mijn pad is gekomen.

In korte tijd is mijn bedrijf hard gegroeid, doordat ik mijn creativiteit weer de ruimte heb kunnen geven, terwijl Sandra voor de backoffice zorgt. Daarnaast is ze ook nog eens een fijne persoonlijkheid. Altijd opgewekt en vol energie.
Eigenlijk gun ik iedereen 'een Sandra'. Twijfel je nog om te starten met een VA?
Wacht niet langer, mail Sandra!

Werken met Sandra is voor mij echt een enorme opluchting en verademing.
Sandra neemt de taken uit handen voor me die mij veel energie kosten en denkt mee
nog voordat ik zelf aan taken denk.
Ze is nauwkeurig, komt haar afspraken altijd na en is ook gewoon een feestje om mee samen te werken.
Door Sandra heb ik meer ruimte om te doen waar ik zelf goed in ben en waar ik blij van word.
Een betrouwbare kracht en een super snelle schakelaar. Precies wat ik nodig heb.
Dankjewel Sandra dat je er bent! ❤️

Renee Westerbaan, Business coach

Ik zei recent tegen mijn vriend ‘als we ooit gaan trouwen, zou ik zonder twijfel de organisatie bij Sandra neerleggen,
zo erg vertrouw ik haar dat alles goedkomt.’

Dat is denk ik een van de grootste complimenten die je iemand in je team kan geven.

Sandra denkt erg mee, is nauwkeurig en is van afspraak is afspraak.
Daarin is ze ook flexibel en vol energie.
Een uitdaging/probleem?
Sandra bijt zich erin vast. Dank je wel Sandra!

Sandra, ik wil jou bedanken voor jouw super fijne hulp bij mijn website en het gebruik van mailblue.
Het overleg van mijn wensen of websiteproblemen gaat altijd erg prettig en je draagt goede ideeën aan, zodat mijn website nog mooier is geworden.
Wat ik ook erg fijn vind, is dat je uitleg geeft hoe iets aangepast kan worden, zodat ik het een volgende keer ook zelf kan aanpassen.

Super bedankt voor je hulp! Je bent een aanrader voor iedereen die graag de (voor mij) ingewikkelde computertaken als ontwerpen voor content, mailingsysteem en website-aanpassingen uit wil besteden. Wat fijn dat ik dit nu los kan laten. Dit heeft me veel tijd bespaard én geholpen bij doorpakken, want eerst bleven veel ideeën liggen doordat de techniek me tegenhield.

Els van Dongen, persoonlijke groei coach

Sandra is enorm handig met de inzet van social media en het maken van aansprekende posts. Ze gebruikt hiervoor diverse apps, waaronder Canva.
Omdat Sandra het echt leuk vindt om uit te zoeken hoe alles werkt, is ze er in no time bedreven in om alle (nieuwe) functionaliteiten onder de knie te krijgen en toe te passen.

Wat ook erg fijn is, is dat Sandra de opgedane kennis en vaardigheden graag - en op een heel toegankelijke en duidelijke manier - deelt met anderen. Zo heb ik een dagcursus Canva bij haar gevolgd. Die cursus was een soort Canva-voor-dummies, precies wat ik nodig had: Een goedwerkende combinatie van uitleg, zelf oefenen en hulp bij het oefenen. Na afloop van die cursus had ik concrete handvatten om Canva toe te kunnen passen en dat doe ik sindsdien ook. Als ik dan toch nog ergens tegenaan loop, kan ik Sandra altijd benaderen en helpt ze me weer verder.

Voor de ondersteuning die Sandra op (breed) digitaal gebied levert aan Slow Sports NL ben ik heel dankbaar. Sandra is voor mij een soort altijd up to date navigatiesysteem op de digitale snelweg. Haar enthousiasme, spontaniteit en hartelijkheid maken het een feest om met haar samen te mogen werken.

Wat ben ik blij dat ik de hulp van Sandra heb ingeroepen!
Met haar enorme kennis en enthousiasme veranderde in no time de oude versie van mijn website in een compleet moderne en frisse versie.
En daar ben ik heel blij mee.  Ze weet op een hele duidelijke manier nieuwe zaken voor mij uit te leggen en aan te leren.
Hoe fijn is dat!

Ze is steeds al een stap vooruit met meedenken en weet met haar creativiteit mij keer op keer te verrassen.
Het bevalt zo goed dat ik meer zaken aan haar heb toevertrouwd.
Kortom: Sandra is een aanrader!

Ik heb Sandra Dijks leren kennen via Slow Sports Nederland en zij sprong er meteen uit als een enthousiaste en bevlogen Slow Sports trainster. Zij brengt zowel de landelijke bekendheid van Slow Sports als de mogelijkheden in Drachten en het noorden van Nederland goed onder de aandacht.

Sandra heeft met haar tomeloze inzet, leergierigheid en interesse vele Slow Sports trainsters kennis en handigheden geleerd op het gebied van social media, website en structuur in je administratie aanbrengen.

Het is prettig werken met Sandra want ze is geduldig ook al snap je iets nog steeds niet, ze is geduldig, enthousiast en vriendelijk maar neemt je als ondernemer wel serieus. Sandra vindt het oprecht leuk om je te helpen en neemt daar de tijd voor. Heel prettig!

Ik heb echt weer nieuwe dingen geleerd in Canva en alle tips & trucs om
alle juiste tools te gebruiken.

Sandra, bedankt voor je superenthousiaste workshop.

Ga hiermee door, want ‘je bruist van de energie’. Dit is jouw ding!

Ik ben echt superblij met Socialsiss!
Na dagen lang allerlei programma’s downloaden, YouTube filmpjes kijken en een aantal mislukte formats,
heeft Sandra in een mum van tijd mijn briefpapier en factuur ontworpen.
Origineel en gebruiksvriendelijk. Ook heeft ze mijn intakeformulier omgezet naar een invulbaar format voor mijn cliënten.
Alles ziet er nu mooi en professioneel uit! Heerlijk dat ik deze werkzaamheden met een gerust hart
aan Sandra kan overlaten, waardoor ik mijn tijd kan besteden aan wat ík graag doe!